Fördelar med vårt billån

Låna upp till 600 000 kronor till bil

Med vårt billån har du möjlighet att låna upp till 600 000 kronor för att köpa din drömbil, oavsett om det är en ny eller begagnad bil. Detta ger dig friheten att välja den bil som passar dig bäst utan att behöva kompromissa med din budget.

Jämför billån från 38 långivare

Vi erbjuder en omfattande jämförelse av billån från 38 långivare för att säkerställa att du får det bästa möjliga lånet för din bil. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra räntor, löptider och villkor för att hitta det bästa alternativet för dig.

Lägre ränta genom att jämföra

Genom att jämföra billån genom oss kan du hitta lägre räntor och bättre villkor för ditt lån. Vi arbetar med ett brett nätverk av långivare för att säkerställa att du får den bästa möjliga räntan för ditt billån.

Flexibla lånevillkor

Vi erbjuder flexibla lånevillkor som kan anpassas efter dina behov och din ekonomiska situation. Detta inkluderar möjligheten att göra extra betalningar för att minska lånet snabbare och därigenom spara pengar på räntekostnader.

Ansök direkt i formuläret

Med vårt enkla ansökningsformulär kan du ansöka om ditt billån direkt online. Det tar bara några minuter att fylla i formuläret, och du får snabbt besked om du är godkänd för lånet.

Att ta ett billån är ett smart sätt att finansiera ditt bilköp och få tillgång till den bil du behöver utan att behöva betala hela summan på en gång. Genom att använda våra tjänster kan du få den lägsta räntan och de bästa villkoren för ditt billån, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri bilaffär.

Låneformulär

Annuitetslån 12 år, belopp 400 000 kr, rörlig ränta 8,99%, uppläggningskostnad 400 kr, aviavgift 20kr, ger en effektiv ränta på 9,49%. Totalt belopp att återbetala 658 461 kr, fördelat på 144 avbetalningar, ger en månadskostnad på 4 570 kr. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,46%. Räntespann mellan: 5,07% - 33,46%. Uppdaterat 2023-10-25.

Vanliga frågor och svar

Du kan låna mellan 5000 kr – 600 000 kr.

Ja, det görs endast 1 kreditupplysning.

Du får oftast svar inom 24 timmar om det är en helgfri vardag, genom att logga in på minasidor kan du följa din ansökan.

Ja, du kan betala av lånet i förtid utan extra kostnad.

Vår partner samarbetar med 38 långivare och banker.