Renoveringslån – Finansiera ditt nästa projekt

Drömmer du om att renovera ditt hem men saknar kapital? Ett renoveringslån kan vara lösningen för dig. På Enklare förstår vi vikten av att förverkliga dina renoveringsprojekt och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att finansiera dina drömmar. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om renoveringslån.

Vad är ett renoveringslån?

Ett renoveringslån är ett lån avsett för att finansiera renoveringar av bostäder eller fastigheter. Det kan användas för att täcka kostnader för allt från nya badrum och kök till takrenoveringar och tillbyggnader. Renoveringslån kan vara ett bra alternativ för dig som behöver extra kapital för att förverkliga dina renoveringsdrömmar.

Fördelar med renoveringslån

Att välja ett renoveringslån för ditt projekt kan ha flera fördelar:

1. Specifikt för renoveringar

Renoveringslån är utformade för att möta behoven för renoveringsprojekt. Det innebär att lånevillkoren och räntorna kan vara mer fördelaktiga än för andra typer av lån.

2. Flexibla lånebelopp

Med ett renoveringslån kan du låna det belopp som behövs för ditt projekt, upp till en viss gräns. Det ger dig flexibilitet att genomföra renoveringen utan att behöva oroa dig för bristande finansiering.

3. Ökad fastighetsvärde

Genom att investera i renoveringar kan du öka värdet på din fastighet. Det kan göra att du får tillbaka en del av dina investeringar genom ökad försäljningspris eller hyresintäkter.

Hur ansöker man om ett renoveringslån?

Att ansöka om ett renoveringslån är enkelt och smidigt. Du kan göra det online genom att fylla i en ansökan och lämna in nödvändiga dokument. Långivaren kommer sedan att bedöma din ansökan och ge dig besked om ditt lån beviljats.

Sammanfattning

Ett renoveringslån kan vara ett utmärkt sätt att finansiera dina renoveringsprojekt och förverkliga dina drömmar om ett vackrare och mer funktionellt hem. Genom att välja ett renoveringslån skräddarsytt för dina behov kan du få tillgång till det kapital du behöver för att genomföra dina renoveringsplaner på ett smidigt och fördelaktigt sätt. Kontakta oss idag för att få mer information och ansök om ditt renoveringslån redan idag.

Låneformulär

Annuitetslån 12 år, belopp 400 000 kr, rörlig ränta 8,99%, uppläggningskostnad 400 kr, aviavgift 20kr, ger en effektiv ränta på 9,49%. Totalt belopp att återbetala 658 461 kr, fördelat på 144 avbetalningar, ger en månadskostnad på 4 570 kr. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,46%. Räntespann mellan: 5,07% - 33,46%. Uppdaterat 2023-10-25.

Vanliga frågor och svar

Du kan låna mellan 5000 kr – 600 000 kr.

Ja, det görs endast 1 kreditupplysning.

Du får oftast svar inom 24 timmar om det är en helgfri vardag, genom att logga in på minasidor kan du följa din ansökan.

Ja, du kan betala av lånet i förtid utan extra kostnad.

Vår partner samarbetar med 38 långivare och banker.